Stålfelger etter bilmerke

Utstyr bilen din billigst mulig. DekkLeader tilbyr et stort utvalg av billige stålfelger som er nøye utvalgt av vårt ekspertteam.

For å gjøre bestillingen enklere for deg, lar seleksjonsverktøyet deg handle uten bekymringer. Dette intuitive verktøyet er utviklet for å forsikre at du kjøper felger som er kompatible med kjøretøyet, og slik unngår du å velge feil. Alt du trenger å gjøre er å indikere merke og modell på kjøretøyet, og ønsket diameter på felgen.

Bestill dine blikkfelger til lav pris

Mange bilister bestiller stålfelger for å får en vinterpakke (felger + vinterdekk) slik at de ikke trenger å demontere dekkene fra felgene om vinteren. I tillegg er blikkfelgene robuste og tyngre enn aluminiumsfelgene, derfor er de ideelle sammen med vinterdekk for å få et svært godt veigrep.

Takket være vår konfigurator trenger du bare å oppgi bilmodell og -merke for å se de kompatible felgene. Hvis du ønsker å vite mer om stålfelger kan du se vår veiledning for felger.

Husk på at når du monterer hjulet er det viktig å stramme mutterne, for mer informasjon kan du lese artikkelen slik monterer du felger.

For å montere felgene som anbefalt må man bruke følgende dynamometrisk nøkkel og tiltrekningsmomenter: